3. Den z PragueGames 2018

Dobrý den/Ahoj zdraví Vás reportéři Peggy a Mates z hlavního města Prahy, kde se každoročně koná mezinárodní turnaj ve florbale. Opět si shrneme vše, co se událo u kategorie B13.

Dnes nás čekal opět náročný den, který jsme zahájili budíčkem v 7 hodin a po rychlé snídani jsme vyrazili směr hala Hamr, kde nás čekal poslední zápas ve skupině a zároveň boj o první příčku v tabulce. Zde jsme narazili na finský tým FC Yli-Utos. Začátek zápasu klukům nevyšel a v prvních minutách zápasu obdrželi dva rychlé góly. Poté kluci ukázali, že šance na gól si vytvořit umí a podařilo se jim snížit náskok finského týmu. S výsledkem 1:2 vstoupili do druhého poločasu. Začátek druhé půle jim bohužel nevyšel a soupeř zvýšil svůj náskok na 1:3. Hra se dlouho přelévala z jedné strany na druhou, ale Finové rozhodli 4. gólem při hře bez brankáře. Konečný stav utkání byl tedy 1:4.

Po zápase jsme vzali kluky do obchodního centra Chodov na oběd a poté jsme vyrazili směrem k bobové dráze, kde si to kluci náramně užili.

Štěpán Slunečko

Zítra nás čekají velké boje ve vyřazovací fázi turnaje.

Děkujeme, že sledujete aktivně náš facebook.

Zítra se opět ozveme.

Peggy a Mates