Soustředění Horní Stropnice 2018

Písečtí florbalisté zaplnili v týdnu od 21.7. – 28.7. Horní Stropnici

V uplynulém týdnu vyrazili písečtí florbalisté na druhé celooddílové soustředění, a to znovu do Horní Stropnice. Hráči byli rozděleni do jednotlivých kategorií a přiřazeni k trenérům, kteří se jim budou věnovat v nadcházející sezóně.

Budíček byl v 7:30 a poté se hráči přesunuli na rozcvičku pod vedením trenérů a na snídani, kterou připravovaly pomocné síly z řad rodičů. V rámci dopoledního programu se hráči věnovali tréninkům. Od 12 hodin začínaly obědy a po poledním klidu, který trval do 14:00 se šli opět zlepšovat ve svých florbalových a pohybových dovednostech. Na večeři se šlo mezi 18–19 hodinou. Jednotlivé tréninky měly různé formy. Hráči se mohli těšit na tréninky florbalové, kondiční, gymnastické, míčových her a také se mohli těšit na návštěvu místního koupaliště. Hlavním cílem tréninkových jednotek bylo vštěpování základních návyků.

Každý den po večeři čekal na hráče program formou táborových her. Hráči byli rozděleni do 8 týmů. V každém týmu byli hráči z různých kategorií a měli tak možnost poznat se se staršími či mladšími spoluhráči. V každé táborové hře se získávali body, které se zaznamenávaly do celkového bodování jednotlivých týmů. Většina týmů byla hladová po vítězství, a nakonec rozhodoval jediný bod o celkovém prvenství v těchto soutěžích. Prvenství dokázal ukořistit tým Zelených, který dokázal sbírat body i po ztrátě svých hlavních vedoucích a zaslouženě si tak mohl vychutnat potlesk od svých protivníků.

V rámci večerní hygieny měli hráči možnost si čistit zoubky pod vedením Terky, čehož s chutí využívali a poté si šli po náročných dnech odpočinout.

Pevně věříme, že si všichni hráči soustředění užili, nabili nové zkušenosti, zážitky a už se těší na další ročník. Všem hráčům, trenérům, vedoucím, rodičům a dalším lidem, kteří pomáhali s organizací soustředění děkujeme a budeme se těšit na další akce našeho florbalového oddílu.

Video ze soustředění naleznete v následujícím odkazu: