Memoriál Petra Adlera – Den 2

Během druhého hracího dne zvládli písečtí hráči pouze jeden zápas a to hned ten úvodní proti Karlovým Varům. 
Proti Varům hráli písečtí hráči s vysokým sebevědomím, důsledně si plnili defenzivní úkoly a hrozili z nebezpečných brejků. Skóre se po celý zápas přelévalo ze strany na stranu a při závěrečné siréně svítil na tabuli stav 6:6. Důležitým faktem bylo 6 vstřelených branek, protože právě proměňování šancí je píseckým postrachem. 
Do druhého zápasu jsme nastoupili proti jednomu ze dvou týmu Štírů. Hned od začátku zápasu naši hráči nedokázali držet tempo se soupeřem a hráli příliš ustrašeně. Zcela zaslouženě se tedy museli smířit s prohrou 4:1.
Ve třetím zápase druhého hracího dne nás čekal zkušenější tým Štírů, který nám doslova nepůjčil míček. Hráči hráli bez sebevědomí a tím pádem i bez míčku. V tomto zápase se těžko hledala pozitiva, ale tyto zápasy ke sportu patří a snad nás posune k lepším výsledkům v budoucnu. 
Zítra nás čekají ve čtvrtfinále FbC Strakonice a pevně věříme, že se Strakonicemi na turnaji neodehrajeme první a zároveň poslední zápas turnaje.

Po druhém hrací dni patří pochvala brankáři Karlovi Tvrdíkovi, který i přes to, že letos teprve opouští kategorii starších žáků podával výborné výkony!!! Jen tak dál Kájo!