PŘÍPRAVKÁŘI ZAPLNILI OBLOUKOVOVU HALU VE STRAKONICÍCH

V neděli 12.5. jsme využili pozvánky od FbC Strakonice a zúčastnili se turnaje přípravek v obloukové haly ve Strakonicích. Turnaje se zúčastnilo celkem 7 týmů. Katovice, dva týmy domácích FbC Strakonice a čtyři týmy Písku! Hrálo se na dvou hřištích systém každý s každým. Všechny týmy tak odehráli šest desetiminutových utkání.

Písečtí přivezli celkem 35 mladých nadějných hráčů, kteří přijeli nabírat nové florbalové zkušenosti a ukázat co se naučili během tréninků. Všechny týmy po celou dobu turnaje bojovali a snažili se porážet své soupeře. Dva z píseckých týmů dokonce odjížděly bez jediné porážky, přičemž oba týmy dokázaly 4x zvítězit a 2 remizovat. Skvělé výkony podával tým holek, který se rval o každý míček a mohly se radovat i z několika vítězství.

Komentář trenéra Michala Hanzlíka:

Jsem moc rád, že se posledních dvou turnajů ve Strakonicích zúčastnilo velké množství našich nejmenších hráčů. Jsou to pro ně obrovské zkušenosti a pevně věřím, že se nám podaří uspořádat ještě v této sezóně turnaj v Písku! Samozřejmě patří velké díky i rodičům, kteří podporují mladé hráče v jejich rozvoji. Doufám, že v nadcházející sezóně se nám podaří zavézt pravidelné turnaje pro nejmenší hráče a společně se Strakonicemi budeme vychovávat stále lepší a lepší florbalisty. FbC Strakonice děkujeme za skvělý turnaj!