MUŽI B SE DRŽÍ NA ČELE TABULKY JIHOČESKÉ LIGY

V sobotu 15.2. odehráli písečtí muži B své další dvě utkání jihočeské ligy mužů. Tentokrát ke svým utkáním vyrazili do Českých Budějovic, kde je čekali jako soupeři FA České Budějovice B a SKP České Budějovice.

První utkání bylo jako na houpačce. Písek se dostal na začátku 2. třetiny do slibného vedení 4:1, ale po několika individuálních chybách dokázal soupeř postupně skóre vyrovnat. Následně však úřadoval znovu Písek a dokázal se dostat znovu do tříbrankového vedení. Českobudějovičtí se nevzdali a začali postupně snižovat a 50 sekund do konce utkání dokázali své manko stáhnout na jedinou branku. Na tu však velmi rychle odpověděl písecký ostrostřelec Jan Bouček a potvrdil tak vítězství píseckých v poměru 9:7.

 

Do druhé utkání vstupovali písečtí nabuzeni k zisku dalších 3 bodů, a to se jim zprvu dařilo, když se dokázali dostat do vedení 2:0. Tak jako v prvním zápase, ale soupeř dokázal znovu brzy výsledek vyrovnat. Píseckým však vyšla skvěle 2. třetina, ve které dokázali v rozmezí 10. minut vstřelit 5 branek a dostat se do vedení 8:3. Ve 3. třetině to byl naopak soupeř, který se začal střelecký prosazovat a po třech vstřelených brankách dokázal utkání ještě zdramatizovat. V závěru utkání dostali písečtí výhodu početní výhodu a v té už si pohlídali vítězství 8:6.