Přes 200 dětí navštívilo náš florbalový sportovní den!

V týdnu 13. – 19.6. jsme pozvali všechny školky v Písku do sportovní haly, kde jsme si pro ně připravili sportovní den. Pro děti byla připravena opičí dráha, pohybové hry, samotná florbalová hra a florbalová soutěž. Celkem prošlo našim trenérům pod rukama přes 200 dětí z osmi mateřských školek. Celou akci zhodnotil šéftrenér klubu Michal Hanzlík. Jeho pohled si můžete přečíst níže. Rádi bychom tímto poděkovali všem školkám za účast a hlavně jejich paní učitelkám, které za námi děti přivedly.

Zhodnocení šéftrenéra klubu Michala Hanzlíka:Z mého pohledu se sportovní dopoledne pro děti z MŠ vydařilo a děti vypadaly nadšeně a s trenéry jsme se shodli, že byly i velice aktivní! To jen dokazuje, že pro děti je pohyb přirozený a mají o něj zájem. Letos jsme zvolili nový model, kdy jsme si MŠ pozvali do sportovní haly, aby děti měly nový zážitek. Pro nás to byla novinka a i přesto, že nám během dvou dnů prošlo pod rukama přes 200 dětí, tak si myslím, že jsme to organizačně zvládli a měli tak možnost si zkusit spousty nových aktivit. Velké díky patří MŠ, že za námi dorazili a společně s námi sportovní den absolvovali a všem aktivním trenérům, kteří se podíleli organizačně na z mého pohledu velmi důležitém sportovním dopoledni pro písecké děti, které teprve objevují sportovní svět.

Učitelky z dvanácté mateřské školy v Písku hodnotily akci takto: „Za 12. MŠ bychom rády poděkovaly florbalovému klubu, který pro předškolní děti připravil v písecké hale sportovní dopoledne. Nelze opomenout skvělou připravenost a organizaci celé akce. Děti si vyzkoušely překážkovou dráhu, florbalový zápas ostatními dětmi z jiných školek a další sportovní aktivity. Děti byly nadšené a se zájmem se zapojovaly do všeho. Ještě jednou velké díky trenérům. Budeme se těšit na příští setkání, protože v dnešní době je velmi důležité rozvíjet pohyb u dětí!

Učitelky z druhé mateřské školky v Písku hodnotily akci takto: „Děkujeme Floorball Clubu Písek za velmi podařenou sportovní akci, která se konala 16. 6. 2022 ve sportovní hale. Děti si mohly vyzkoušet nejen práci s florbalovým náčiním, ale také si zahrát florbal a zažít trénink pod vedením opravdového trenéra. V rámci tréninku si děti zahrály také nové hry, užily si překážkovou dráhu s trampolínou a dostaly zajímavé odměny v podobě náramku a odznaku klubu. Tímto děkujeme všem trenérům, kteří se dětem věnovali. Je vidět, že práce s dětmi je opravdu baví.“

3. 5. 8. 12. MŠ
2. 9. 13. 15. MŠ