4. – 5. Den z PragueGames 2018

Uteklo to jako voda a máme tu poslední report z turnaje PG.

4. den jsme začali příjemným budíčkem v 6:00, došli si na obvyklou snídani (rohlík, šunka, salám, sýr, džem) a vyrazili směr hala Štěrboholy, kde nás čekal rozřazovací zápas proti týmu z Finska PirU. Zde se mělo určit, jestli budeme bojovat v playoff o 1. nebo o 16. místo. Když zhodnotíme zápas, tak dle názoru hráčů byl finský tým hratelný. Zásadní rozdíl byl v potrestání chyb soupeře – my je nedokázali využít, soupeř ano. Zápas skončil v neprospěch Písku 1:3. Přibližně o hodinu později jsme se utkali proti ASK Lovosice – LFP. V tomto zápasu šlo o vše. Buď postoupíme dál, anebo končíme. Kluci se neustále snažili najít cestu ke vstřelení gólu, ale Lovosice měli větší přesnost v zakončení a po výsledku 1:3 poslali písecké kluky domů.

Dále nás čekala cesta do školy, kde jsme odložili florbalové vybavení a pokusili se vybrat společnou podvečerní aktivitu. Bohužel se kluci nemohli dohodnout. Jedna půlka šla s Peggym do Síňe slávy Českého hokeje, druhá půlka s Matesem na bowling. Obě skupiny se vrátily na večeři spokojené. Následoval lehký odpočinek a poté jsme opět vyrazili do víru velkoměsta, tentokráte na bazén. Po koupačce jsme se odměnili pizzou. Po příjezdu do školy jsme zhodnotili celý turnaj. Nakonec si kluci pustili film a zakončili tím poslední večer na škole.

Další den jsme si zabalili věci a před odjezdem do Písku jsme ještě vzali kluky do florbalového obchodu, kde si mohli vyzkoušet různé značky hokejek. Pak následoval oběd a cesta domů.

Děkujeme všem hráčům za účast a rodičům za podporu!!!

Speciální poděkování patří Jakubu Kreibichovi z týmu Black Angels, který zaskočil za naše brankáře. DĚKUJEME!!!

Doufáme, že se vám turnaj líbil a odvezli jste si mnoho zkušeností a plno zážitků!

Sestava: J. Kreibich, M. Prčík, O. Šareš, P. Pekárek, J. Hryzbil, O. Walter, J. Hejpetr, J. Kubeš, J. Hladík, V. Prokopec, M. Charvát, Š. Slunečko, L. Gareis, D. Suchan

Trenéři: Martin Pekárek, Matyáš Reichl