Memoriál Petra Adlera – Den 1

Písečtí muži se i letos účastní každoročního turnaje, který nese název Memoriál Petra Adlera pořádaný oddílem FbC Strakonice.

Na turnaji chybí píseckým mužům hned celá řada opor, a tak dostávají větší prostor na hřišti mladší méně zkušení hráči. Hráči se však na hřišti rozhodně neflákají a chtějí ukázat, že i oni mají na to usadit se v píseckém A – týmu.

Prvním soupeřem prvního dne byli domácí FbC Strakonice. Začátek zápasu byl v režii píseckých, ale po několika individuálních chybách a nedůrazných soubojích jsme obdrželi laciné góly a soupeř odskočil do tříbrankového vedení. Naši kluci se však nevzdali,bojovali dál a dokázali vstřelit 2 branky. Celkové skóre pro nás nebylo příznivé, zápas skončil výsledkem 2:5.
Druhým soupeřem byla FBŠ Plzeň, která po celý zápas měla o něco více ze hry než písečtí, ale zdaleka to nebyla hra pouze jednoho týmu. Naši kluci opět nedokázali proměňovat své šance a i přes závěrečný tlak jsme museli překousnout prohru 1:2.
Na závěr prvního hracího dne jsme čelili zkušeným hráčům z Pelhřimova. Tento zápas měl podobný průběh jako z Plzní. Soupeř byl o něco florbalovější, písecké opět trápila koncovka a museli jsme se tak smířit se třetí prohrou v poměru 1:4.

Zítra nás čekají Karlovy Vary a Štíři zelení a modří. Pevně věříme, že zužitkujeme dnešní zkušenosti a dokážeme získat první body na turnaji. Hráči zaslouží pochvalu za dnešní přístup a doufáme, že v tomto nasazení budou pokračovat i zítra.