ÁČKO SI V PELHŘIMOVĚ OTEVŘELO STŘELNICI

Písecké áčko se v neděli 18.11. vydalo do Pelhřimova na další kolo Regionální ligy mužů, kde je čekal Lišov a Pelhřimov B.

V prvním zápase narazili písečtí na Lišov, který působil na hřišti naprosto bez energie, čehož Písek využil a soupeři půjčil míček jen zřídka. Hráči dodržovali taktické pokyny a soupeři toho příliš nedovolili. Dokázali prolomit střeleckou nemohoucnost, a naopak se rozstříleli, 3 hráči dokázali vstřelit hattrick a závěrečné skóre 15:0 pro Písek byla odměnou píseckým fanouškům.

Ve druhém utkání se Písek utkal s jednoznačně náročnějším soupeřem, a to Pelhřimovem B, který měl mezi svými řadami několik velmi zkušených a technicky vybavených hráčů. Písek se však soupeře nezalekl, celé utkání vedl a většinou minimálně o 2 branky. Pelhřimov byl však velmi nebezpečný, a především v přesilových hrách si dokázali vytvořit spousty gólových příležitostí, ale nedokázal je proměnit. Písek naopak dokázal využívat okének v obraně soupeře, a nakonec se mohl radovat z vítězství 8:4 a vrátil se zpět na čelo tabulky.