Hráli jsme proti Rakouské juniorské reprezentaci!

15.8. vyrazil výběr mužů, juniorů a dorostenců do Rakouského města Linz, kde je čekalo atraktivní utkání s Rakouskou juniorskou reprezentací, která zde měla přípravu před mistrovstvím světa. Na pozvání, zda se chceme utkat proti takovému celku jsme nemohli říct ne a hned jsme zápas. Hráči vyrazili již v brzkých ranních hodinách, tak aby byli v 10:00 připraveni do utkání a mohli se tak porvat a co nejlepší výsledek. Prví třetinu jsme odehráli v poměru 0:1. V druhé třetině nám dokázal soupeř výsledkově utéct a my jsme museli dohánět tří gólovou propast. Ve třetí třetině jsme se snažili výsledek urvat v náš prospěch, ale bohužel jsme na rakouský celek nestačili a prohráli jsme v poměru 4:6.

Komentář hráče Víta Prokopce:
Připadalo mi, že jsme byli technicky na stejné úrovni jako oni, ale občas jsme toho nedokázali využít. Rozhodně nás uběhali a jelikož jsme neodjeli v plné sestavě, tak to na nás bylo vidět. Podle mě jsme neodehráli špatné utkání a byla to parádní zkušenost.

Sestava: Dvořák – Kolínský, Šanda, Prčík, Mikeš, Walter, Cendelín, Král, Biskup, Kučera M., Louženský, Špeta, Hejpetr, Prokopec V., Prokopec J.