NISA OPEN 2021 – Shrnutí

20. srpna vyrazily naše  kategorie do Liberce, kde se konal známý turnaj Salming NISA Open. K Ještědu vyrazily kategorie mladších žáků, starších žáků a dorostenců. Pro písecké hráče to byl poslední turnaj před zahájením hlavní sezóny a náležitě jsme si ho užili.

Mladší žáci měli 6 zápasů ve skupině, ve kterých dokázali 4x vyhrát, jednou remizovat a jednou prohrát. Právě remíza s Plzní rozhodla, že se hráči nepodívali do finále, ale bojovali o 3. místo, které nakonec dokázali s přehledem obhájit a mohli se tak radovat z bronzové medaile.

Starší žáky čekaly ve skupině 4 utkání, ve kterých 3x vyhráli a jednou bohužel prohráli s vítězem skupiny. Poté následovaly zápasy v playoff. Ve čtvrtfinále přešli přes tým Fbc Chuligáni. V semifinále narazili na své přemožitele ze skupiny a ani tentokrát se jim po vyrovnaném utkání nepodařilo soupeře přemoci, a tak jako mladší žáci se museli utkat o 3. místo, kde narazili na FBC Plzeň. Kontrolovanou hrou dokázali soupeře přehrát v poměru 3:1 a mohli se tak radovat ze třetího místa.

Dorostence také čekaly čtyři utkání ve skupině, ve kterých dvakrát zvítězili a dvakrát prohráli. Hráči se tak v osmifinále ocitli proti USK Akademik Cheb, se kterým ve skupině dokázali vyhrát 3:1. Bohužel v tomto zápase byl soupeř lepší v koncovce a mohl se tak radovat z postupu do čtvrtfinále. Dorostenci se tak museli bohužel s turnajem rozloučit.

Mladší žáci 

SKUPINA
vs IBK Hinkar 1:10
vs FBC Panthers Liberec 6:3
vs FbC Plzeň White 4:2
vs BLACK ANGLES 3:0
vs FbC Plzeň blue 2:2
vs FBC Liberec 5:3

PLAYOFF

O 3. MÍSTO
Vs FBC Plzeň white 8:2

Starší žáci

SKUPINA
vs Ko(u)zelníci 3:5
vs USK Akademik Cheb 2:1
vs FBC Lions team 4:2vs Florbal Tachov 5:0

PLAYOFF
ČTVRTFINÁLE
vs Fbc Chuligáni 3:0

SEMIFINÁLE
vs Ko(u)zelníci 4:5

O 3. MÍSTO
vs FbC Plzeň 3:1

Dorostenci

SKUPINA
vs Dubákovy děti 0:2
vs Horní Počernice ORKA 6:0
vs USK Akademik Cheb 3:1
vs IBK Pink Yogurts 1:4

PLAYOFF
OSMIFINÁLE
Vs USK Akademik Cheb 1:2