Souhrn víkendu 4.-5.12.

Víkend 4.-5.12. byl pro písecké hráče volnější, a to i z toho důvodu, že se neodehrál žádný ligový turnaj v sobotu. V neděli se na hřišti ukázali naši dorostenci, mladší žáci a jako každý víkend naše áčko.

Dorostenci vyrazili do Milevska, kde je čekalo první kolo béčkového koše. Zde vyzvali tým z Milevska a Havlíčkova Brodu.  Do prvního zápasu nastoupili s milevským týmem a hned od začátku do něj nevstoupili dobře a bohužel si zápas milevští pohlídali. Druhý zápas s Brodem dopadl ještě hůře než s Milevskem. Zde soupeř předvedl vysokou kvalitu, na kterou jsme nedokázali navázat. I toto utkání skončilo pro naše dorostence nešťastně. 19.12. nás čeká opět v Milevsku druhé kolo, kde budeme muset získat cenné body do tabulky.

Dva týmy mladších žáků se toto turnajové kolo potkali v prvním koši, kde odehráli celkem 4 zápasy. Černý tým si tentokrát pohlídal nejdůležitější zápas proti štírskému celku. Zde ale musíme soupeři vysmeknout pomyslný klobouk, kdy nás tlačili až do konce sirény a my jsme měli opět co dělat, abychom udrželi výsledek na naší straně. V ostatních zápasech jsme si kontrolovaně došli pro vítězství.
Bílí tým si tentokrát mohl vyzkoušet první koš, do kterého se minulé kolo probojovali. V prvním zápase odehráli vyrovnané utkání proti Táboru. Ve zbývajících utkání proti Štírům, Písku a Strakonicím bohužel podlehli a příští kolo si zahrají opět druhý výkonnostní koš.Nicméně se opět ukázalo, že je stále na čem pracovat a věříme, že se příští kolo vrátíme o něco zase silnější.

Poslední, kdo odehrál o víkendu svoji soutěž je tradičně náš Á-tým, který vrazil do Chýnova vyzvat tým z Pacova. Zde si kluci dokráčeli k 6. vítězství v řadě a další víkend vyzvou doma silného soupeře z Plzně!
Komentář trenéra Michala Hanzlíka k zápasu á-týmu:  Pro nás novinka v podobě, kdy jsme od začátku utkání hráli na 3 lajny. Ze začátku jsme se nemohli dostat do tempa a Pacov nás několikrát nebezpečně prověřil. Po stažení na dvě lajny jsme přidali a začli více dodržovat pokyny a střelcky se prosadili. Nakonec jsme utkání dohráli opět kompletně a utkání si pohlídali, ale nutno říct, že v obraně to dnes nebyl koncentrovaný výkon a Pacov měl spousty příležitostí. Děkujeme soupeři za utkání.

MUŽI A – DIVIZE C
Pacovští Honzíci 9:4

DOROSTENCI – 1. liga dorostenců
FBC DOŠWICH MILEVSKO 4:9
TJ Sokol H.Brod Erupting Dragons 3:14

MLADŠÍ ŽÁCI Černí – Jihočeská liga mladších žáků – 1.koš
FbC Strakonice 11:0
FBC Štíři Č. Budějovice zelení 4:3
1. FbK Tábor 2:0
FbC Písek Bílí 10:0

MLADŠÍ ŽÁCI Bílí – Jihočeská liga mladších žáků – 1.koš
1. FbK Tábor 1:1
FBC Štíři Č. Budějovice zelení 2:13
FbC Písek Černí 0:10
FbC Strakonice 0:8