Muži v PLAY – UP zatím hledají klíč na soupeře!

Po velkém souboji v posledním zápase základní části jsme do vyřazovací části PLAY UP obdrželi soupeře z Olomouckého kraje Aspera Šumperk. První dvě utkání jsme byli nuceni díky horšímu postavení v tabulce odehrát na půdě soupeře. Oba zápasy pro nás neskočili zrovna šťastně a do Písku jsme přivezli dvě prohry a nyní nás čeká, tak jako minulé play up velké zkouška ohněm. Jelikož se hraje play up na tři vítězné zápasy, nezbývá nám nic jiného než v sobotu naplno zabrat a sérii otočit! Přijď nás proto prosím podpořit 12.3. od 17:15 do obloukové haly v Písku a vychutnej si atmosféru, o kterou se určitě postará písecký kotel!

Komentář trenéra Michala Hanzlíka k prvnímu utkání PLAY UP: První třetina byla vlažnější a oťukávací pro obě strany. Ve druhé třetině byl Šumperk jednoznačně lepším týmem a dokázal si vytvořit dostatečný náskok v utkání. S hráči si dnešní utkání vyhodnotíme a poučíme se z dnešních chyb. Zítra budeme chtít sérii srovnat! Soupeři díky za férové utkání a skvělou pořadatelskou službu. 

Komentář trenéra Michala Hanzlíka k druhému utkání PLAY UP: K dnešnímu utkání jsme přistoupili zcela odlišně a výborně jsme do utkání vstoupili. Bohužel postupem času jsme přestali v některých momentech plnit taktické pokyny a drobnými detaily jsme zjednodušili soupeři návrat do utkání.  Poté to byla přetahovaná a ve třetí třetině jsme udělali tři individuální chyby a to rozhodlo o utkání. Těším se na utkání do Písku, kde očekávám i nějaké vyloučení….Naši fanoušci nás poženou dopředu a sérii vrátíme do Šumperku.