Áčko v sezóně končí.

V sobotu proběhla poslední možnost, jak se udržet v PLAY UP a sérii prodloužit bohužel se to našemu mužskému kádru nepodařilo.

Hned v úvodu se ujal vedení soupeř ze Šumperka a svůj náskok navyšoval až do deváté minuty, kdy nad námi vedl 4:0. Na to jsme dokázali do konce třetiny zareagovat pouze jednou dělostřeleckou pumou od Kuby Mikeše, který ji vyslal z půlky. Do druhé třetiny vstoupili opět lépe hosté, kdy během tří minut vstřelili další dva góly a šli do obrovského vedení 6:1. Poté se na dlouhou dobu slehla po gólech zem až do 44. minuty, kdy vysoké vedení Šumperka snížil písecký střelec Michael Kolínský. Bohužel ho žádný z našich hráčů po další dlouhou dobu nenásledoval. V poslední dvou minutách si dokázal Šumeperk pojistit vedení a my jsme se museli spokojit debaklem 7:3.

Všem fanouškům, kteří nás celou sezónu podporovali patří veliký dík a věříme, že příští rok Vás budeme opět vídat!

Komentář trenéra Michala Hanzlíka: Zaprvé děkuji fantastickým divákům, kteří nás podporovali celou sezonu. Soupeři gratuluji k vítězství a přeji hodně štěstí do další série. Myslím si, že sérii rozhodla efektivita soupeře a naše výpadky v každém utkání. S hráči si sezonu vyhodnotíme a příští rok se znovu zkusíme porvat o postup. Tak zase v září. Děkuji soupeři za férové ukání. 

Fotky naleznete klasicky na našem FLICKRu.