Souhrn víkendu 22.-23.10.2022

MUŽI A

7. kolo divize B nás poslalo tentokrát proti Jindřichově Hradci. Domácí utkání, které bylo přesunuto z důvodu problémům v písecké hale do Milevska, navštívilo okolo 59 diváků. Za což jim tímto děkujeme.

Komentář trenéra Michala Hanzlíka: „Důležité utkání s nepříjemným soupeřem. Soupeř hrál trpělivě v obraně a několikrát zahrozil z nebezpečných brejků, ale myslím si, že jsme byli po celé utkání lepším týmem a dnes zaslouženě bereme 3 body. Hráči byli po celé utkání koncentrovani a trpěliví. Stále však musíme pracovat na útočné fázi, kde nás trápí to správné finále….Děkuji soupřei za férové utkání a opět našim fanouškům, že za námi dorazili do Milevska!“

Písek vs Florbal Jindřichův Hradec 4:2 (1:1; 2:0; 1:1)

MUŽI B

Rezerva chlapů vyrazila na regionální ligu mužů do Strakonic. Zde sehrála dva zápasy, konkrétně s Chýnovem a béčkovým Hradcem. V prvním zápase se chlapům dařilo. Do branky soupeře nasázely celkem 12 gólů a zaslouženě vyhráli. Druhé utkání přineslo vyrovnanější průběh, ve kterém jsme ale i přes to byli úspěšnější.

Písek vs TJ Sokol Chýnov 12:3
Písek vs Florbal Jindřichův Hradec B 6:3

DOROST

Po prvním kole dorostenců v prvním koši, kde hráči získali jednu výhru a jednu prohru je čekala tento víkend dohrávka zbylých dvou zápasů. V pražské metropoli se utkali s Bulldogs Brno a Hattrick Brno.  V prvním zápase s Bulldogs otočil utkání za stavu 2:6 na 8:6 a zaslouženě, tak brali 3 body do tabulky. Ve druhém zápase již na Hattrick nestačili.

Komentář trenéra Matyáše Reichla: „Na turnaj jsme jeli s cílem udržet první koš a to se nám i ve výsledku povedlo. Chtěl bych kluky pochválit za nasazení v první zápase, kdy i za výsledku 2:6 zápas nevypustili a urvali ho na svoji stranu. Bohužel náročnost prvního utkání se projevila ve druhém. Další kolo se bude hrát v Písku, tak určitě dorazte písecké mladíky podpořit!“

Písek vs Bulldogs Brno 8:6
Písek vs Hattrick Brno 4:7

DOROSTENKY

Holky se představily na písecké půdě, kde hostily Dačice a tým SK JeMoBu. V obou zápasech dokázaly soupeřky jasně přehrát. Super kulisu předvedli přítomní rodiče, kterým tímto děkujeme.

Komentář trenéra Martina Hrubce: „Oba zápasy jsme odehráli tak jak jsme chtěli – aktivně na balónku a tlačit se do zakončení. V prvním zápase nám to usnadnil pasivní soupeř. Ve druhém podržela soupeře gólmanka, ale dvě zasloužené výhry pro nás. Mírně nás trápí střelecká efektivita. Na té musíme zapracovat, ale jinak naše výkony se zvedají, a i nově složené lajny se osvědčily.“

Písek vs TJ Centropen Dačice 15:1
Písek vs SK JeMoBu 6:3

STARŠÍ ŽÁKYNĚ

Výsledkově ne moc úspěšný víkend odehrály starší žákyně. Ve dvou zápasech podlehly soupeřkám a z Meťáku si tentokrát neodvezly ani bod.

Písek vs Rudý Dračice MLADÝCH NADĚJÍ Týn 1:3
Písek vs SK Meťák České Budějovice 1:5