Souhrn víkendu 26.-27.11.2022

MUŽI A

Další divizní kolo zavítalo do Písku, kde jsme tentokrát hostili soupeře z horní příčky tabulky Gorily Plzeň. Soupeř se v zápase rychle ujal vedení a písečtí museli tak dotahovat relativně vysokou ztrátu 4:0. Nicméně za podpory skvělých fanoušků se povedlo nepřízní výsledek dorovnat, ba dokonce jsme se na konci třetí třetiny ujali vedení. Bohužel soupeř se nevzdal a poslal utkání do prodloužení, které se hrálo 3 na 3. To již probíhalo stylem nahoru dolu a bohužel pokus Michala Cigánka o únik se zvrtl v situaci 2 na 1, kterou soupeř chladnokrevně proměnil.

Komentář trenéra Michala Hanzlíka: „Tak jako v Plzni jsme nechytili začátek utkání. Tentokrát bych řekl především kvůli přehnané nervozitě a nedostali jsme se herní pohody. V utkání jsme se nezbláznili a postupně dokázali utkání zvrátit na svou stranu a to proti silnému soupeři není nic jednoduchého…Bohužel jsme dnes udělali opět zbytečná vyloučení a chybná rozhodnutí, která byla nakonec rozhodující. Chtěli jsme 3 body, ale vzhledem k průběhu bereme i bod. Opět skvělá atmosféra! Díky soupeři za férové utkání a přejeme šťastnou cestu domu.“

Písek vs Gorily Plzeň 5:6p

DOROSTENKY 

Holkám se výjezd Týna n. Vltavou nevydařil a museli se vyrovnat se dvěma prohranými zápasy.

Písek vs SK Meťák ČB 2:8
Písek vs SKLO Bohemia Světlá nad Sázavou 0:5

STARŠÍ ŽÁCI

Velká facka přišla pro starší žáky, kteří v Netolicích třikrát podlehli. Tak jako dorostenkám nezbývá nic jiného než pracovat na sobě dál a další turnaj si napravit chuť.

Písek vs Došwich Milevsko 3:0
Písek vs Jindřichův Hradec 2:3
Písek vs TJ Netolice RAFANI 1:4
Písek vs Strakonice BÍLÍ 2:3

ELÉVOVÉ

Nejmladší kategorie, která tento týden hrála se vezla na vlně vítězstvích a užívali si každý zápas. Svěřenci Dominika Suchana, Jindry Krále a Viléma Víta předvedli neskutečnou jízdu a my jim držíme palce do dalších zápasů!

 

Písek Draci vs Došwich Milevsko 6:1
Písek Draci vs Štíři ČB zelení 2:1
Písek Draci vs Štíři ČB modří 3:0
Písek Draci vs Meťák ČB 3:2

Písek Tygři vs Strakonice 2:1
Písek Tygři vs Jindřichův Hradec 2:2
Písek Tygři vs FA ČB 1:4
Písek Tygři vs 1. FbK Tábor 2:0

Písek Žraloci vs SK Meťák ČB 4:0
Písek Žraloci vs Štírky ČB 3:2
Písek Žraloci vs Katovice 2:1
Písek Žraloci vs Florbal Strakonice 0:3