Pomozme společně Michalovi Brousilovi pokračovat v jeho práci!

Do naší redakce přišla zpráva od Michala Brousila, který reprezentuje ČR v hasičském sportu o finanční pomoc, která by mu pomohla v přípravě na dosažení dalších titulů. My jeho žádosti rádi vyhovíme a využijeme náš sociální dosah k prospěšné věci.

Celou zprávu od Michala si můžete přečíst níže:

———————————————————————————

Vážení partneři,

jmenuji se Michal Brousil a reprezentuji Jihočeský kraj a Českou republiku v nejtvrdším hasičském sportu – v disciplínách TFA („Toughest Firefighter Alive“). Pracuji jako profesionální hasič v Písku a právě disciplíny TFA mi spojují to, co mám rád: moji práci a sport.

TFA je extrémně fyzicky i psychicky náročná soutěž, jejíž překlad zní „nejtvrdší hasič přežije“. Je složená z jednotlivých disciplín, které simulují činnosti při reálném zásahu.

V disciplínách TFA pravidelně dosahuji světových, evropských a republikových úspěchů:

  1. místo na Světových hasičských hrách, Lisabon, Portugalsko – titul mistra světa 2022 v individuálním závodě,
  2. místo na Světových policejních a hasičských hrách, Chengdu, Čína – titul mistra světa 2019 v individuálním závodě i v závodě družstev v roce 2019,
  3. místo na Mistrovství Evropy, Německo – titul mistra Evropy v letech 2019 a 2018 opět v individuálním závodě i v závodě družstev,
  4. místo na Mistrovství HZS ČRtitul mistr HZS ČR na posledních dvou mistrovstvích v letech 2019 a 2017 v individuálním závodě a mistrovské tituly ze třech posledních mistrovství HZS ČR v letech 2019, 2017 a 2015, v závodě družstev,
  • vítěz Českého poháru HZS ČR 2019,
  1. místo na Světových hasičských hrách, Korea, 2018.

Bohužel téměř všechny závody byly v roce 2020 i 2021 vzhledem k epidemii (covid) zrušeny. Loňská sportovní sezóna pro mě bohužel skončila, z důvodu vážného zranění, po Světových hasičských hrách, které se konaly začátkem roku. V letošním roce je v plánu hodně závodů a já bych rád dokázal, že když se opravdu chce a máte cíl, kterému naprosto věříte, vše je možné… že je nejdůležitější se nevzdávat…  přál bych si obhájit svá umístění.

Mé sportovní úspěchy i část jejich mediální prezentace můžete sledovat na:

https://www.facebook.com/michal.brousil

https://www.instagram.com/m_brousek/

nebo na:

https://www.facebook.com/mj.brousci/

https://www.instagram.com/mike_jake_bro/

Velmi rád bych udržel dobré podmínky pro svoji přípravu a rád bych pokračoval v dosahování kvalitních výsledků. Pravdou ovšem je, že sport vykonávaný na republikové, evropské a světové úrovni je finančně a materiálně náročný. Rád bych Vás tímto zdvořile požádal o zvážení, zda byste nechtěli pomoci mému rozpočtu svým příspěvkem. Finanční či materiální příspěvky budou vynakládány účelně a hospodárně ve prospěch přípravy a budou podléhat pravidlům, které si jako partneři po dohodě stanovíme.

Za Vaši podporu nabízím možnost prezentace Vaší firmy na mých sociálních sítích, umístění loga firmy na mém sportovním a závodním oblečení, prezentaci Vaší firmy v rámci mých mediálních výstupů či další možnosti, které si dohodneme.

Spojení s Vaší firmou a značkou by mohlo přinést oboustranné úspěchy. Věřím, že i s Vaší pomocí se nám společně povede úspěšně reprezentovat.

Budu velmi rád za případné osobní setkání.

S pozdravem

Michal Brousil

———————————————————————————

V případě, že byste měli zájem Michala finančně podpořit, tak můžete zaslat libovolný příspěvek na jeho bankovní účet: 1977069073/0800