Dorostenci v prvním kole PLAYOFF přejeli soupeře z Budějovic.

Základní část 1. celostátní ligy dorostenců skončila a hráči naskočili do vyřazovacích fází playoff. Náš tým skončil po základní části na velmi slušném třetím místě a do playoff mu byl přiřazen tým z posledního místa SK Meťák České Budějovice. Nadstavbová část soutěže se hraje na dva zápasy, kdy dále postupuje tým, v jehož prospěch je rozdíl skóre ze součtu skóre obou utkání. V prvním zápase se hráči herně trápili a nepodařilo se jim prosadit. Ve druhém domácím klání se vše obrátilo a hráči soupeře nepustili ke hře.

První zápas – písek vs meťák čb 3:1

Komentář trenéra Písku Matyáše Reichla: Klasické klubové trápení v zakončení, které zápas zbytečně dramatizovalo. Musím pochválit dnes v bráně Kubu Homolu, který nás v závěrečné tlaku podržel. Děkujeme fanouškům za podporu a doufáme, že nás přijdete podpořit i zítra. Dík putuje i k soupeři za utkání.

Komentář trenéra Meťáku Zdrha Václava: Děkuji klukům za super zápas, těsná prohra. V Písku vyhrajem, postup je náš. Děkujeme také fanouškům za podporu a soupeři za zápas. Zítra se uvidíme v Písku!

Sestava Písku: Homola (G), Šareš, Suchan, Charvát, Šerák, Král, Bílek, Hladí, Špeta, Suchan, Čermák, Wagner, Halbrštát, Bauer (G)

MVP: Jakub Homola

Druhý zápas – písek vs meťák čb 21:2

Komentář trenéra Písku Matyáše Reichla: Po včerejším herním provaru se všichni oklepali a do značné části předváděli florbal, který chceme a umíme hrát. Nyní se musíme soustředit na další kolo, kde nás bude soupeř tvrději trestat za naše individuální chyby a nekoncentrovanost v utkání. Soupeři a našim fantastickým divákům děkujeme.

Komentář trenéra Meťáku Zdrha Václava: Děkuji klukům za sezónu a gratuluji soupeři.

Sestava Písku: Homola (G), Šareš, Suchan, Charvát, Šerák, Král, Bílek, Hladí, Špeta, Suchan, Čermák, Wagner, Halbrštát, Bauer(G)

MVP: Martin Bílek

 

Nyní dorostence čeká druhé kolo, kde vyzvou tým z Brna TROOPERS. Obě utkání se odehrají na půdě soupeře a to v neděli od 11:00 a 15:00. Budeme rádi pokud přijedete hráče podpořit!