Muže čeká finální zápas, který rozhodne o postupujícím do Národní ligy.

V sobotu odjíždí muži do Plzně, kde odehrají rozhodující od 20:00 pátý zápas proti Gorilám z Plzně. Minulý víkend nám ukázal, že s soupeřem lze hrát a máme nyní jedinečnou šanci prolomit soupeře na jeho půdě a zakončit sezónu vítězně.

Pokud by Vás zajímaly průběhy utkání můžete si je přečíst v odkazech níže.

První utkání 3:9 – https://www.ceskyflorbal.cz/match/detail/default/956654
Druhé utkání 4:6 – https://www.ceskyflorbal.cz/match/detail/default/956658
Třetí utkání 7:6pn – https://www.ceskyflorbal.cz/match/detail/default/956662
Čtvrté utkání 7:0 – https://www.ceskyflorbal.cz/match/detail/default/956666

Jak vidí poslední utkání trenér Michal Hanzlík: „Vzhledem k tomu, že nás s Gorilami čeká už sedmé utkání v této sezóně, tak si nemyslím, že bychom se navzájem něčím překvapili. Očekávám především velmi vyrovnanou bitvu, kde se bude soupeřit o každý metr hřiště. Očekávám tvrdší, ale férovou hru. Zároveň se těším na skvělou atmosféru. Věřím, že oba tábory fanoušků budou hnát své týmy za vítězstvím a myslím si, že to bude pro všechny přítomné skvělý sportovní zážitek.“ 

Pro naše fanoušky máme nemilou zprávu. Tak jako předchozí utkání, tak i tentokrát jsme obdrželi od soupeře 30 lístků, které jsou již v této chvíli skoro plně rozebrané. Utkání se pokusíme vysílat živě na našem youtubovém kanále. Nezapomeňte nás tedy sledovat na sociálních sítích, kde o všem budeme informovat.