Zahajujeme prodej permanentek pro sezónu 2023/2024

Máme pro vás skvělou novinku! Našemu týmu se povedlo minulou sezónu vybojovat postup do národní ligy, a nyní vám nabízíme jedinečnou příležitost stát se součástí tohoto vzrušujícího dobrodružství.

Permanentky na národní ligu jsou nyní k dispozici na našem oficiálním eshopu a přinášejí vám mnoho výhod:

📅 Neomezený přístup: S permanentkou budete mít vstup na všechny domácí zápasy naší týmu v národní lize po celou sezónu včetně nadstavbové části.

👨‍👩‍👧‍👦 Rodinná zábava: Permanentka není jen pro vás, ale také vhodná pro Vaši rodinu a přátele. (Děti do 18 let neplatí vstupné) Přijďte společně podpořit naše hráče a vytvořte nezapomenutelné společné chvíle.

🎉 Speciální výhody pro permanentkáře: Jako držitel permanentky budete mít na vybraných utkáních speciální výhody.

💰 Ušetříte peníze: Permanentka je ekonomickou volbou pro všechny, kteří chtějí podpořit náš tým. S permanentkou ušetříte oproti individuálním vstupenkám.

🛒 Jednoduchá objednávka: Objednání permanentky je snadné a rychlé na našem eshopu. Stačí několik kliknutí a jste připraveni na sezónu!

Národní liga přináší nejen vyšší úroveň soutěže, ale také větší vášeň a vzrušení. S permanentkou budete součástí naší rodiny fanoušků, kteří nás podporují na cestě za úspěchem.

Nebuďte pozadu! Objednejte si svou permanentku ještě dnes a přidejte se k nám na tribunách, když budeme bojovat o vítězství v národní lize. Těšíme se na vás!

Objednat permanentku: https://eshop.fbcpisek.cz/index.php/produkt/permanentka-muzi-a-narodni-liga/