V pátek vyrážíme na PFC!

Celkem čtyři naše kategorie se zúčastní od pátku do neděle (5.1.2024 – 7.1.2024) lednového neligového turnaje v Praze s názvem Prague Floorball Cup. Podívejte se co jednotlivé kategorie čeká a nemine.

Starší žáci

Nejstarší zástupci klubu budou na tomto turnaji naši starší žáci. Ty čeká zajímavá skupina ve složení Trenčín, Chodov, Wizzards a Skuteč.

První zápas je čeká hned proti slovenskému Trenčínu v pátek od 9:40 na Vinohradech. Zbytek skupiny odehrají až v sobotu během dopoledne a brzkého poledne.

ROZPIS A VÝSLEDKY STARŠÍCH ŽÁKŮ

MLADŠÍ ŽÁCI

Hráči z mladších žáků čeká lepší rozpis než jejich starší spoluhráče. Ve skupině se ale porovnají pouze se třemi soupeři. Ve stejný čas, se stejným soupeřem, jenom na jiném místě jako starší žáci se utkají s Trenčínem. Poté po páté hodině vyzvou Okříšky. Poslední zápas odehrají další den s Troopers od 13:00.

ROZPIS A VÝSLEDKY MLADŠÍCH ŽÁKŮ

elévové

Elévy čekají tvrdé boje na menším hřišti ve formátu 3+1. Ve skupině B narazí na Chomutov, Třebíč, Otrokovice a Olomouc. První hvizd uslyší až v sobotu okolo poledne. Na turnaj vyrazí již v pátek odpoledne. Jejich snažení můžete sledovat na odkazu níže.

ROZPIS A VÝSLEDKY ELÉVOVÉ

PŘÍPRAVKA

Nejmladší skupinka hráčů a hráček jsou naši přípravkáři. Ti, jako elévové hrají již v sobotu, ale do hlavního města odjedou již v odpoledních pátečních hodinách. Organizátor turnaje zařadil naše naděje do skupiny C, kde jsme společně s týmy FBC Mohelnice, Crazíci FBC Liberec a pražskými Black Angles.

ROZPIS A VÝSLEDKY PŘÍPRAVKA