Mužské Áčko vyzvalo doma tým z Kaplice!

V sobotu 6.11. odehrálo naše áčko 8. kolo divizního utkání proti FBC Spartak Kaplice. Hned ve druhé minutě jsme se ocitli ve hře 5 na 4. Tuto přesilovou hru dokázala využít dvojice Měřička, Cigánek a poslali nás do vedení 1:0. Hned 30 sekund na to se prosadila juniorská dvojice Šanda, Prčík a Kaplice již musela dotahovat dvou brankový náskok. V 13. minutě na tabuli svítilo 6:0 a hráčům stačilo dovést utkání do vítězného konce. Do druhé a třetí třetiny vstoupili písečtí v podobné tempu. Gólově atraktivní zápas nakonec skončil ve prospěch domácích 14:3. Nejlepším hráčem Písku byl vyhlášen Pavel Šebelle, který zaznamenal v utkání dvě branky a dvě asistence! Gratulujeme.

Komentář trenéra Michala Hanzlíka: Výborně jsme vstoupili do utkání a velmi brzy si vytvořili vysoký náskok a od toho se odvíjelo celé utkání. Hráči dnes až na menší výpadky dodržovali pokyny a kontrolovali jsme utkání. A na pár momentů jsme byli i úspěšní v proměňování šancí. Děkujeme soupeři za férové utkání.

Sestava: Dvořák, Tvrdík – Staněk, Kolínský (1+1), Štěpán (0+2), Cigánek (3+2), Šebelle (2+2), Mixan (2+0), Kučera (0+2), Biskup (1+0), Šanda (2+0), Trkovský, Mikeš (1+0), Prčík (0+2), Měřička (2+2)

Celý průběh utkání naleznete ZDE.