Elévové řádili na domácí palubovce!

Elévové a elévky se v neděli 16.1. představili na domácí palubovce a hned od brzkých ranních hodin sváděli své zápasy!

Dopoledne se ukázali kluci v týmech žraloků a draků, kteří hostili 1. výkonnostní koš. Odpoledne Tygřice pořádaly o výkonnostní koš níže. Draci tentokrát dokázali 2 krát vyhrát, jednou remizovat a jednou bohužel podlehli. Žralokům chyběla dobrá koncovka a museli se spokojit pouze s jednou remízou. Tygřice odehrály dle trenéra jeden z nejméně povedených turnajů, kde brali 4 body.

Komentář trenéra draků Michala Kvasničky: Draci se doma ukázali o hodně lépe než v posledním turnaji před Vánoci ve Strakonicích. Hned do prvního utkání jsme vstoupili ve vysokém tempu. Bohužel kluky trápila koncovka. V zápase se Strakonicemi jsme se rychle přizpůsobili jejich statické hře. Nakonec jsme za to vzali a určovali tempo my. Musíme vyzdvihnout technickou kvalitu strakonických hráčů! Derby bych ani radši nekomentoval. Hráči se jakoby bály hrát proti sobě. Poslední utkání tohoto turnaje bylo velice vyrovnané. Bohužel pár vteřin před koncem nám propadl balón z odpalu přes celé hřiště a my tak museli zkousnout těžkou prohru.

Komentář trenéra žraloků Michala Malíského: Tým Žraloků letos poprvé nakoukl do 1. výkonnostního koše, čekali je 4 těžké zápasy. Celý tým mě velice překvapil svou bojovností a chutí poprat se s těmi nejlepšími. 2 zápasy proti Štírům ČB, si dovolím hodnotit skoro až vyrovnaně, bohužel nám chybělo více štěstí v koncovce. Derby s píseckými Draky bylo úplně jiné utkání, zcela bez pohybu, jako by byli kluci zaskočeni, velice nepovedený zápas. Poslední zápas proti Strakonicím se kluci vrátili ke své aktivní hře a bylo to znát na výkonu, soupeř nás ale přehrál svou kvalitou, bohužel celý turnaj jsme se trápili s koncovku. Kluci si ale ověřili, že se můžou měřit i s těmi nejlepšími.

Komentář trenéra tygrů Martina Hrubce: Asi nejméně povedený turnaj holek v této sezóně. První dva zápasy nám chyběl zápal do hry a působili jsme dost nedůrazně na hřišti, proto remíza s J.Hradcem a prohra proti mladším žákyním Štírek. Poslední zápas jsme zlepšili všechno co šlo a bylo to vidět na hřišti. Po skvělém výkonu výhra “pouze” 2:0. Holky samy ví, že to tentokrát nebylo ono a musí příště ještě víc zabrat.

Tým Tygřic