Na kempu talentové mládeže se představil náš dorostenec Dominik Suchan!

O víkendu se v Ledči nad Sázavou představil na kempu mládeže náš dorostenec Dominik Suchan, který dostal možnost se kempu zúčastnit. Domčovi jsme položili pár otázek, které naleznete níže.

Ahoj Dominiku. Můžeš nám prozradit na co byl kemp zaměřen?

Kemp jsme měli tentokrát zaměřený na break, rebreak, držení balónku a postupný útok.

Byl tam někdo jiný z jihočeského kraje? Popřípadě kdo.

Ano byl. Sdílel se mnou pokoj Daniel Dolejš z nedalekého klubu z Milevska, se kterým se moc dobře znám.

Jak hodnotíš svůj výkon oproti ostatním? Držel jsi se s konkurencí, anebo jsi měl co dělat? 

Konkurence je vysoká, ale nemyslím si, že bych nestačil. Každý trénink to bylo jiné, někdy lepší, někdy horší, ale vždy jsem se snažil podat co nejlepší výkon a předvést trenérům co ve mně je.

Přistupovali k vám trenéři víc individuálně nebo spíš více mluvili ke skupině?

Po každém cvičení se ptali, co jsme dělali dobře a špatně a poté jsme dostali zpětnou vazbu od trenérů, ale jinak se na nás individuálně moc nezaměřovali. Jak jsem již psal, kemp byl zaměřený na  break, rebreak a postupný útok. Každé cvičení bylo o všech hráčích v týmu, takže zaměření trenérů bylo spíše na celý tým než na jednotlivce.

Bylo to jenom o tréninku, anebo jsi se dozvěděl i něco jiného?

Během dvou dnů jsme měli dvě přednášky. První o posilování a správném provedení cviku. Druhá sobotní přednáška byla o regeneraci a předcházení zranění. Tyto přednášky mě v hodně věcech poučily a snažím se podle nich každý večer cvičit a protahovat se.

Jak bys zhodnotil celkovou organizaci akce?

Celkové zázemí se mi líbilo, protože vše bylo na jednom místě. Vždy jsme měli čtyři jídla denně. Snídani, oběd, večeři a nakonec druhou večeři po posledním tréninku. Na jídlo si nemůžu stěžovat, bylo dobré a hlavně ho bylo dostatek. Trenéry jsme už znal. Měl jsem je už na prvním kempu a nemůžu si stěžovat. Trénink vždy proběhl jak měl a mimo trénink jsme řešili i jiné věci než florbal. Během tréninku jsme měli fyzioterapeuta, který nám dělal rozcvičky před tréninkem a protažení po tréninku.