Áčko získalo o víkendu šest bodů!

O víkendu 29. – 30.1. odehrálo naše áčko další dva divizní zápasy. V sobotu jsme odehráli klasicky naplánovaný zápas s Kaplicí, proti které jsme uhájili výhru 8:7. V neděli proběhla dohrávka 14. kola proti Dačicím. Zde jsme se, tak jako v sobotu na výhru pěkně nadřeli, ale klaplo to a domů jsme odvezli po výhře 6:5 tři body.

Komentář trenéra Michala Hanzlíka k sobotnímu zápasu s Kaplicí: Dobře jsme vstoupili do utkání, ale pak Kaplice přidala a v 1. třetině byla lepším a nebezpečnějším týmem. Celkově jsme v utkání měli obrovksé výkyvy v našem výkonu. Na konci jsme udělali z utkání zbytečné drama. Pro nás jsou hlavní 3 body! Zítra budeme připraveni na další utkání. Děkuji soupeři za férové utkání a našim divákům, že náš přijeli podpořit.

Komentář trenéra Michala Hanzlíka k nedělnímu zápasu s Dačicema: Škoda špatně využitých početních výhod v úvodu utkání. S tím jsme si měli lépe poradit. Jinak podobné utkání jako včera. Lepší pasáže střídaly horší, ale nakonec jsme utkání zvládli. Pro nás z víkendu velmi důležitých 6 bodů a to je pro nás nejdůležitější. Do příštího týdne poladíme detaily a budeme chtít znovu bodovat za 3 body. Děkuji soupeři za férové utkání.