Shrnutí víkendu 1. – 2.10. 2022

MUŽI A

Čtvrté kolo DIVIZE B zavedlo písecké áčko do Soběslavi. Zde se vypořádali se soupeřem poměrem 9:6 a berou do tabulky další 3. body

Komentář trenéra Michala Hanzlíka: Věděli jsme, že Soběslav nebude v sezóně lehkým soupeřem a na hřišti se bude chtít rvát a to dnes potvrdila. Hráli zodpovědně v obraně a ukázali i dobrou efektivitu v zakončení. My jsme byli trpělivý a postupně jsme utkání dokázali zlomit na naši stranu. Kluci dnes k utkání přistoupili dobře a nastavení bylo dobré, ale trápili jsme se oproti minulému týdnu v koncovce. Ocenil bych fantastický výkon brankáře soupeře. Děkujeme soupeři za férové utkání a těšíme se na další kolo. 

JUNIOŘI

Junioři jako muži vyrazili tento víkend do Soběslavi, kde poměřili síly s Jindřichově Hradcem a domácí Soběslaví.  V prvním zápase s Hradcem předváděli hráči dominantní výkon a s úderem třetí části mohli slavit výhru 14:1. V druhém zápase proti domácí Soběslavi se výkon opakoval a s výhrou 12:3 jsou zatím junioři v lize neporaženi.

Junioři

DOROSTENKY

Holky vyjely do Jihlavy, kde je měly čekat dva zápasy. Bohužel jeden ze soupeřů nedorazil a hráčky zde hrály proto pouze s Jihlavou. To jim ale náladu nezkazilo a mohly slavit výhru 6:2.

Komentář trenéra Martina Hrubce: Netradičně jsem odehráli jen jedno utkání z důvodu odloženého utkání s českobudějovickým Meťákem. Ve většině zápasu jsme byli aktivnější. Jihlava měla dvě šikovné hráčky co nás dokázaly pozlobit v obraně, ale vítězství jsme si zcela zasloužili. Máme dost kvalitní tým, ale stále hledáme tak trošku tvář naší hry. Holky z Milevska, kteří k nám před sezónou přišli dokázali kvalitativně zapadnout, ale stále to chce tréninky a zápasy, tak abychom byli sehraný tým jako na konci minule sezóny. Teď nás v rozmezí 8 dnů bude čekat 5 zápasů a my musíme ukázat vzestupnou tendenci našich výkonů.

Dorostenky

STARŠÍ ŽÁCI

Starší žákům se druhý turnaj výsledkově nepovedl. V prvních dvou zápasech soupeře přemohli, avšak ve zbylých dvou je už čekala nemilá porážka.

Komentář trenéra Matyáše Reichla: První dva zápasy se nám herně povedli. Bohužel naivita a přístup ke zbytku turnaje nás stálo cenné body. Výkony jsme si s hráči zhodnotily a budeme muset do dalšího turnaje zapracovat na některých aspektech hry.

MLADŠÍ ŽÁCI  

Žáci odehráli svůj první turnaj na domácí ploše., kde zaznamenali 3 výhry a jednu remízu a rodičům se tak předvedli v pěkném světle.

Mladší žáci

ELÉVOVÉ

Hráči a hráčky z řad elévů se konečně dočkali ligového turnaje. Draci a žraloci odehráli dopoledne v rámci prvního koše hned 4 zápasy. Drakům se dařilo o něco více než žralokům, ale nikomu se nedá upřít bojovnost a nasazení, které do zápasů vložili.

Odpoledne hostil náš tým tygrů druhý koš, ve kterém se nenechali žádným týmem zastrašit a sebevědomím výkonem ovládli celý koš.

Elévové Draci + Žraloci