Shrnutí víkendu 8.-9.10

MUŽI A

Písecké áčko hostili doma Českobudějovické Štíry. Divácky méně atraktivní utkání jsme dovedli do vítězství 6:1 a aktuálně držíme čtvrté místo v tabulce DIVIZE B.
Komentář trenéra Michala Hanzlíka: „Téměř celé utkání pod kontrolou a na míčku. Soupeř neuvěřitelně pasivní od první minuty. Myslím si, že je to škoda pro celý dojem z utkání pro diváky, ale každý má právo na vlastní taktiku. U nás možná až příliš upracované nebo spíš překombinované v útočné fázi. Výborný výkon brankáře Macka na straně soupeře. Díky soupeři za férové utkání a fanouškům, že si opět našli čas a přišli nás podpořit.

MUŽI A

MUŽI B

Rezerva mužů odjela v rámci regionální ligy do Týna nad Vltavou. Zde odehráli dvě utkání, ze kterých získali celkově 4 body. První utkání proti Kaplici skončili v hlavní části remízou a o vítězi, zisku dvou bodů rozhodli až samostatné nájezdy, ve kterých jsme bohužel neuspěli. Druhý zápas jsme již nenechali osudu nájezdů a nad Táborem vyhráli 7:6.

DOROSTENCI

Dorostenecké hráče čekal tento víkend nelehký úkol. Díky předchozím vítězstvím ve druhém koši se hráči posunuli v rámci druhého kola do prvního koše, kde porovnávali síly s pražskými celky. Hned na úvod nás čekal duel s Black Angles. Soustředěním výkonem si kluci došli k jasnému vítězství 6:2. Po radostné výhře jsme nastoupili na pražskou Spartu, kde jsme již výkonem na soupeře nestačili a v zápase podlehli. Nicméně se za výkony kluci nemusí stydět! Příští hrací víkend budeme bojovat o udržení v prvním koši.

STARŠÍ ŽÁKYNĚ

Holky v neděli vyrazily do soběslavské haly, kde je čekaly dvě utkání. V prvním se utkaly s FA Č. Budějovice. Zápas skončil remízou, a tak písecké hráčky musely rozhodnout o výhře samostatnými nájezdy. V nich jsme byly lepší a sebraly z tohoto zápasu dva body. Ve druhém klání jsme hrály s domácí Soběslaví. Zde jsme měli zápas celou dobu pod kontrolou a vysokým rozdílem jsme soupeřky rozstřílely 8:1.

STARŠÍ ŽÁKYNĚ

PŘÍPRAVKA

Jako poslední kategorií, která o víkendu bojovala byla i naše početná přípravka. Celkem 4 týmy po 10 hráčích nám předváděli na domácí palubovce svoje dovednosti a již teď víme, že budeme mít z čeho v budoucnu vybírat! Mimo našich týmů zde byly i dva týmy Strakonic, takže jsme neměřili síly jenom mezi sebou. Děkujeme rodičům za spolupráci s organizací a těšíme se na další ligový turnaj.

PŘÍPRAVKA