Souhrn víkendu 15.-16.10.

MUŽI A

Písecké áčko dlouho vyhlíželo atraktivní zápas s Milevskem, kde určitě chtělo obrat soupeře o body. Bohužel utkání nedopadlo podle představ a prohra se kousala velmi těžko. Velký dík patří všem našim fanouškům, kteří vážili cestu do Milevska!

Písek vs Milevsko 5:7

Komentář trenéra Michala Hanzlíka: Díky našim fanouškům, že dorazili do Milevska a podpořili nás i ve venkovním prostředí. Dnes jsme odehráli kvalitní utkání….víc se radši nevyjadřuji.

JUNIOŘI

Juniorka si aktuálně dělá ze soupeřů trhací kalendář. V neděli odjela do Strakonic a přivezla jednoznačných 6 bodů se skórem 24:1.

Písek vs FA ČB 10:0
Písek vs 1. FbK Tábor 14:1

DOROSTENKY

Náročný víkend mají za sebou dorostenky, které odehráli 3 zápasy místo obvyklých dvou. V sobotu se vydaly do Týna nad Vltavou, kde v první zápase prohráli se Světlou n/S 5:3. Druhý zápas s Pelhřimov došel do samostatných nájezdů, kde jsme nebyli tentokrát úspěšnějším týmem. V neděli se dohrával odložený zápas s Meťákem ČB. Gólově atraktivní zápas dopadl lépe pro soupeře.

Písek vs Sklo Bohemia Světlá n/S 3:5
Písek vs Spartak Pelhřimov 5:6pn
Písek vs Meťák ČB 7:10

Komentář trenéra Martina Hrubce: Netradičně jsme odehráli hned tři utkání za víkend. Bohužel pro nás dost neúspěšně po výsledkové stránce. Projev na hřišti je od nás dost rozpačitý. V útok jsme produktivní a tvoříme si dost šancí, ale v obranné činnosti a při rozehrávce až příliš chybujeme, a to nás stojí tyto zápasy. Všichni jsme se po roce v lize bez prohry vrátili nohama na zem a teď musíme na sobě ještě víc pracovat.

 

STARŠÍ ŽÁCI

Svůj třetí turnaj odehráli také starší žáci. Sobotní den nastartovali výhrou 4:1 nad Štírami z ČB. Hned na to jasně přehráli Meťák s rozdílem osmi gólů a pozitivně naladěni vstoupili do zápasu s Hradcem. Hradec v zápasu využil dvě nabídnuté tutové šance a bohužel se v nich nemýlil. Naopak písečtí se trápili s překonáním výborně chytající gólmanky hostů. Poslední zápas odehráli strži proti Strakonicím, kterým měli co oplácet. Relativně kontrolované utkání nechali před finálním hvizdem zdramatizovat, ale vytvořený náskok nedokázal soupeř již dotáhnout.

Písek vs Štíři ČB 4:1
Písek vs Meťák ČB 8:0
Písek vs Florbal Jindřichův Hradec 1:2
Písek vs Florbal Strakonice 4:3

Komentář trenéra Matyáše Reichla: Po posledním turnaji jsme začali dávat větší důraz na přímočarost a rychlé zakončení. To se nám i v souhrnu dařilo a hrálo se nám o poznání lépe. Co nás trápí je za mě ještě větší drzost na hřišti, tlak do brány a celková stabilita výkonu během všech čtyřech zápasech. Na všem postupně pracujeme a věříme, že se brzy výsledky práce brzy projeví.