Souhrn víkendu 29.-30.10.2022

MUŽI A

Chlapi vyrazili v sobotu na večer do vzdálené Dolní Cerekve, kde je hostil tým Dačic. Přes vyrovnané utkání se a-týmu nepodařilo výsledek překlopit na svou stranu a bohužel se vraceli do Písku s prohrou.

Zhodnocení trenéra Michala Hanzlíka bezprostředně po utkání: Myslím si, že atraktivní utkání pro přítomné diváky. Hráli jsme od začátku v tempu a potvrdili jsme zlepšující se výkony. Bohužel se nám stále nedaří využívat vytvořené šance a soupeř byl naopak velmi efektivní což mu přineslo dnes 3 body. Musím ocenit fantastického brankáře soupeře. Díky za férové utkání a za týden budeme lépe připraveni.“

Písek vs TJ Centropen Dačice 4:6

MLADŠÍ ŽÁCI

Žáci po druhé po sobě pozvali soupeře k Otavě a bojovali tak v rámci prvního koše o udržení. Ve všech čtyřech zápasech si připsali výhru a tím i udržení v prvním výkonnostním koši.

Zhodnocení trenéra Matyáše Reichla: „Turnaj se nám i přes lehkou marodku a dovolenkáře výsledkově povedl. Po herní stránce nás trápila jednoduchost a samotné tradiční zakončení. Musím ale kluky pochválit za poslední zápas, který již hráči odjezdili z posledních sil. Máme teď do 20.11. čas zapracovat na některých aspektech hry. Díky všem rodičům a fanouškům, kteří nás přišli podpořit.“

Písek vs FBC Došwich Milevsko 6:0
Písek vs Florbal Jindřichův Hradec 5:1
Písek vs FBC Štíři Č. Budějovice zelení 6:3

Písek vs FBC Rytíři Český Krumlov 4:1

PŘÍPRAVKA

Hned 4 písecké týmy bojovaly v rámci druhého turnaje ligy na známém benešovském prostředí. Brzy se můžete dočkat zhodnocení turnaje a celkově kategorie přípravky šéftrenérem Michal Hanzlíkem. Rádi bychom tímto poděkovali rodičům, kteří opět hráčům připravili ovocný a zeleninový bar. Moc si toho vážíme!