Junioři neprohráli z 21 zápasů ani jednou. Zaslouženě berou první místo v lize.

Juniorka má za sebou povedenou sezónu, kdy v celém rozsahu 21 zápasů ani jednou neprohrála. Na posledním turnaji ve Strakonicích si poradila s Kaplicí 8:1 a Štíry ČB 13:1.

Pozvání do rozhovoru přijal Jakub Hejpetr, který za 18 zápasů zaznamenal 5 branek a 10 asistencí.

Ahoj Kubo, jak hodnotíš sezónu juniorů?
Za mě to byla velmi povedená sezóna, i přes to, že je to jenom 2. liga juniorů. Některé týmy nás zaskočili svými výkony, ale nakonec jsme to zvládli a končíme na prvním místě.

Neprohráli jste ani v jednom utkání. Jak se do dalších zápasů motivuje? Nepanovala v hlavě myšlenka, že to půjde samo?
Jo mysleli jsme jsi, že to půjde samo, ale od toho tam byl trenér, aby nám řekl ať to nebereme na lehkou váhu. Co se týče motivace, tak tam byla velká, protože většina hráčů se chtěla ukázat, aby pak případně hrála za A tým mužů.

Který soupeř tě nejvíce překvapil?
Určitě to byla Kaplice. Prvním zápase nás trošku potrápila. Hrála kombinační florbal, uměla to na hokejce, a proto se také umístila velmi vysoko.

S kterým spoluhráčem se ti nejlépe hrálo a proč?
Hrálo se mi se všemi dobře. Kdybych měl jednoho jmenovat, tak v juniorce se mi nejlépe hrálo s Jakubem Hladíkem, protože jsme na se zvyknutý, přeci jenom spolu hrajeme už hodně let.

Probíhala nějaká oslava po posledním turnaji?
Klasicky proběhlo převzetí poháru. Jedna šikovná mamka udělala velmi pěkný dort. No a potom jsme si to všichni společně užili s šampaňským v šatně.

Děkujeme Kubovi Hejpetrovi za odpovědi a těšíme se na jeho další působení v klubu.

Zároveň děkujeme celému týmu juniorů za jejich stabilní výkon v lize a blahopřejeme mu k titulu.