PÍSECKÝ FLORBAL ZAČAL SPOLUPRACOVAT S FLORBALOVOU ZNAČKOU FAT PIPE

Florbalový oddíl FBC Písek navázal spolupráci s florbalovou značkou Fat Pipe, se kterou bude následné roky spolupracovat.

Ve středu 24.10. vyvrcholil začátek spolupráce předváděcí akcí florbalového zboží od firmy Fat Pipe, kde si měli možnost hráči, rodiče a všichni florbalový nadšenci vyzkoušet a následně objednat florbalové hole, oblečení, doplňky a další vybavení za ceny s výraznou slevou.

Po celou dobu akce byli přítomni zástupci od firmy Fat Pipe, a to hráči superligového Chodova Ondřej Plíhal a Martin Pražan, který je navíc i člen české reprezentace. Jak Ondra, tak Martin byli po celou dobu velmi ochotní poradit s jakýmkoliv problém týkající se výběru florbalového vybavení.

Na celé akci se vystřídala celá řada píseckých členů a panovala zde skvělá florbalová atmosféra.

Hodnocení akce šéftrenérem Michalem Hanzlíkem:

„Vzhledem k tomu, že se konalo o první výraznější akci po navázání spolupráce a písečtí členové měli první možnost se vůbec seznámit se značkou Fat Pipe, tak jsme nevěděli, co od akce očekávat, a především jsme doufali v pozitivní reakce rodičů a hráčů. Bezprostředně po akci jsme však se zástupci firmy Fat Pipe mohli společně vyhodnotit akci jako úspěšnou. Na akci byla skvělá atmosféra a některým hráčům se ani nechtělo domů. Zároveň si hráči a rodiče objednali vysoké množství florbalového vybavení což bylo cílem, neboť jsme chtěli docílit toho, aby si naši členové mohli objednávat kvalitní florbalové vybavení za přijatelné ceny“.

 

Děkujeme firmě Fat Pipe za předváděcí akci a těšíme se na naši florbalovou spolupráci.

[tm-pg-gallery id=“726″][/tm-pg-gallery]