Rozhovor s vítězem rodinné Písecké cesty.

Vítězem rodinné Písecké cesty se stala rodina Joujů, které tímto gratulujeme! Zeptali jsme se jich na pár otázek, které si můžete přečíst níže!

Který úkol Vám dal nejvíce zabrat a který jste naopak splnili nečekaně rychle? 

Nejtěžší byl běh a také ujít 30 km. Tam jsme se rozhodli spojit více úkolů najednou (túru propojit se stezkou na Americe, fotkou u daňků, hrami a výšlapem na Jarník) tím se dalo splnit 5 úkolů v jeden den. Onemocněl nám ale nečekaně Martínek a najednou nás bylo místo 5 jen 3. Motivace ale byla velká a kluci to i přesto chtěli plnit.

Snadné bylo vyfotit se u památníku, daňků, hrát hry

Jaká byla podle Vás celková náročnost Písecké cesty?

Nebylo to úplně jednoduché, ale dalo se to splnit. Naší výhodou je, že je nás 5 a sport máme rádi všichni (bez zapojení rodičů je to pak myslím těžko zvládnutelné)

Kdo všechno se u Vás z rodiny zapojil? 

Zapojili jsme se všichni. Táta nejméně z nás, a však u posledních úkolů ho Adámek přemluvil, a tak bylo plnění běhu a kola jednodušší.

Kdo z Vás nejvíce motivoval ostatní k plnění úkolů?

Největší motivace byla asi původně moje. Důležité bylo rozvrhnou si čas a ukázat jim, že je možné to splnit. Díky tomu jsme v rámci 2 dnů dokázali splnit 8 úkolů. Hodně motivoval i Adam, kterého jsme ke konci s vidinou možné výhry museli i krotit.

Ještě jednou jim za klub moc gratulujeme a pevně věříme, že zanedlouho zjistíme další vítěze z ostatních skupin!